• Úvod
  • Souhlas se zpracováním cookies

Souhlas se zpracováním cookies

Identifikace správce: společnost THERMONT spol. s r.o., se sídlem Napajedla, 2. května 1574, PSČ 763 61, IČ: 46966196, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 21795.

V souladu s ustanoveními Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „Nařízení“) souhlasím tímto s tím, aby výše uvedená společnost (dále jen „správce“) zpracovávala mnou poskytnuté osobní údaje (dále jen osobní údaje), a to:

  • cookies

pro účely:

  • statistické (např. doba vaší návštěvy našich stránek, nejčastěji používaná část webu apod.),
  • preferenční (např. identifikace prohlížeče, jazykové nastavení apod.),
  • marketingové a reklamní (např. personalizace reklamy, statistika vyhledávání apod.),
  • ostatní (jiné nezařazené technické účely).

Souhlas je možno nastavit pro všechny (tlačítko ,,Ano, souhlasím“, respektive tlačítko ,,Přijmout všechny soubory cookies“ při dalším nastavení) nebo pouze pro některé účely (zaškrtnutím příslušné části), případně je možné zamítnout vše (tlačítko ,,Nesouhlasím“, respektive tlačítko ,,Příjmout pouze nezbytné soubory cookies“ při dalším nastavení).

Při udělení souhlasu s marketingovými a preferenčními cookies může docházet k profilování.

Poskytnutí údajů k účelům zpracování dle tohoto souhlasu je dobrovolné.

Beru na vědomí, že mám právo:

  • požadovat přístup k mým osobním údajům (čl. 15 Nařízení),
  • požadovat opravu či výmaz mých osobních údajů (čl. 16 a 17 Nařízení),
  • požadovat omezení zpracování (čl. 18 Nařízení),
  • vznést námitku proti zpracování (čl. 21 Nařízení),
  • na přenositelnost osobních údajů (čl. 20 Nařízení),
  • podat stížnost proti zpracování osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Byl/a jsem poučen/a, že mám v souladu s Nařízením právo kdykoliv odvolat svůj souhlas pomocí tohoto odkazu.

Veškeré informace včetně možnosti výkonu svých práv, způsobu odvolání souhlasu a doby uložení jednotlivých cookies najdete v dokumentu Cookies  a dokumentu Zásady ochrany osobních údajů.

nezávazná poptávka

Procházet soubory
Limit na jednotlivý soubor je 5.00 MB

    hliníkové dveře, zábradlí, střešní světlíky
    a další, to je THERMONT spol. s r.o.

    kontakty
    THERMONT spol. s r.o.
    Ulice 2. května 1574,
    763 61 Napajedla

    > Navigovat k sídlu

    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


    kontakty
    THERMONT spol. s.r.o.
    Ulice 2. května 1574,
    763 61 Napajedla

    > Navigovat k sídlu
    +420 577 112 911

    +420 577 945 287

    +420 577 945 288

    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.